Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Framar

we-love-hair-framar

we-love-hair-webshop-framar-NewBasicColorbrush


A Framar trendi és professzionális festő eszközöket fejleszt, amelyek lehetővé teszik, hogy a hajfestés a fodrászok és vendégeik számára is igazi élmény legyen. A prémium fólia típusok, a fóliák adagolós dobozai és a festőeszköz termékcsalád segítségével te is kihozhatod magadból a maximumot és elkészítheted vendégeidnek a vágyott, tökéletes hajszínt.

Történetünk 1968-ban kezdődött, amikor Frank Gallo először talállkozott egy új, innovatív hajfestési technikával. Teljesen lenyűgözte az új festési mód, amely során a tincsek elválasztásához fóliát használtak. Frank első dolga volt, hogy kanadai szalonjába is bevezesse az új szolgáltatást, mindent megtett, hogy tökélyre fejlessze nem csak a tudását, hanem a hajfestéshez használt eszközöket is. Így jött létre a Framar márka, ami először otthonról, családi vállalkozásként szállította a szalonokba a különféle melírfóliákat és fodrászeszközöket. A hasznos tapasztalatokat és ismeretetet felhasználva folyamatosan fejlesztettük termékeinket, évről évre növekedtünk és fejlődtünk, ennek köszönhetően pedig már az egyik legjelentősebb szereplővé váltunk a fóliák és a professzionális fodrászeszközök piacán.

Büszkék vagyunk arra, hogy minden innovációnk a fodrász szakma fejlődését segíti, ezért a legnagyobb szakértelemmel és szenvedéllyel dolgozunk a termékeinken. Számunkra a legfontosabb, hogy a profi fodrászok minden igényét kiszolgáljuk, ezért eszközeink kreatív csomagolását úgy terveztük meg, hogy amikor használod ezeket az eszközöket, trendinek és szexinek érezhesd magad, eközben pedig magas minőségben végezhesd a munkádat a csúcsminőségű eszközeiddel.

Kitartásunknak és termékeink minőségének köszönhetően a Framar mára vezetővé vált az iparágban. Termékeinket folyamatosan fejlesztjük, keressük a legjobb megoldásokat, hogy a Te szalonod is a legjobb szolgáltatást nyújthassa a hozzád érkezőknek.

Célunk, hogy professzionális eszközeink segítsenek Téged a mindennapi munkád során. A fodrász- és szépségipar izgalmas, vicces és szexi. Kövesd velünk Te is ezt az irányt!

Eljött az idő, hogy színes, izgalmas, inspiráló és innovatív légy. Tarts velünk!