Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Maria Nila

we-love-hair-pro-maria-nila

Innovatív és vegán hajszínező és hajápoló termékek Svédországból a tökéletes árnyalatok eléréséhez. Termékeinket a legújabb kutatási eredmények felhasználásával fejlesztjük ki, hogy megtaláljuk a legegészségesebb alkotóelemeket a fejbőr számára, az állat- és környezetvédelem szempontjait egyaránt szem előtt tartva.

Svédországban fejlesztett és gyártott, 100% vegán hajápoló termékek.

LEAPING BUNNY | PETA | VEGAN SOCIETY

ajánlásával

Környezet kímélő csomagolás

ZEROMISSION | TAKING ROOT | PLAN VIVO

A Maria Nila nem egy átlagos hajápolókat gyártó cég. A 100% vegán és állatkísérlet mentes termékeinket szeretettel fejlesztettük ki úgy, hogy a legjobb legyen az állat imádóknak, természetnek és a hajunknak egyaránt. Az állatok örömmel és nevetéssel töltik meg az életünket, ezért sem szabad soha a szépségipari termékeink áldozataivá válniuk.

A kiváló minőségű vegán termékek révén segítünk, hogy könnyebben tedd meg az első lépést egy fenntartható és barátságosabb világ felé. Amikor a Maria Nilát választod, a Svédországban gyártott, állatbarát és kifejezetten szín megtartó luxus hajápolási termékeket választod. Szakértőink mindig a legjobb minőségű összetevőkkel fejlesztik a Maria Nila termékeit úgy, hogy az a legjobb legyen a szép a haj, az állatok és a természet számára.

Termékeink biztonságát három független szervezet, a PETA, a Leaping Bunny és a The Vegan Society is tanúsítja. A termékeink csomagolásának előállítása során kibocsátott szén-dioxidot programjainkon keresztül 100%-ban kompenzáljuk, így a csomagolások CO2 ökológiai lábnyoma nulla. Emellett minden megvásárolt Maria Nila termékkel hozzájárulsz ahhoz, hogy Dél-Amerikában új fákat ültethess

Tanúsítványaink

PETA

A PETA a világ legnagyobb állatjóléti szervezete. A PETA tanúsítványa azt jelenti, hogy szervezet felügyeli és biztosítja, hogy termékeink valóban vegán összetevőkből állnak, és a fejlesztés során semmit nem tesztelünk állatokon.

LEAPING BUNNY

A Leaping Bunny jegyzi azokat a márkákat, amelyek garantálják, hogy a kozmetikumokat, a higiénia termékeket és tisztítószereket nem tesztelik az állatokon. Minden hitelesített márkának lehetősége van arra, hogy a Leaping Bunny logót a termékein feltüntesse. A Leaping Bunny-t az állatjóléti és állatjóléti szervezetek közösen fejlesztik Európában és Észak-Amerikában, a tanúsítványt pedig 24 országban használják.

VEGAN SOCIETY

A Vegan Society a legnagyobb és legrégebbi vegán szervezet a világon. Ennek a szervezetnek a nevéhez fűződik a vegán szó megalkotása 1944-ben, és a ők biztosítják, hogy minden termékünk összetevője 100% vegán.